Navigatie

ALLROUNDER verbruiksartikelen (shop)

Ga direct naar verbruiksartikelen voor deze machine!

Allrounder:

Klik hier voor het aanvragen van meer informatie! / Flyer

ALLROUNDER De meest geavanceerde, met electronica uitgevoerde schaatsenslijpmachine, waarmede ooit schaatsen zijn geslepen. Slijpt alle tot nu toe voorkomende soorten schaatsen.

Slijpt rechte schaatsen zoals "Noren" in elke, in de schaatssport voorkomende ronding. De gewenste ronding is uiterst eenvoudig instelbaar en via een display, digitaal, duidelijk afleesbaar.

Slijpt niet meer met een slijpsteen, maar met een zeer fijne eindloze schuurband met een onveranderlijke diameter, zowel voor vlak- als voor holslijpen. Slijpt door het gebruik van een slijpband met een minimum aan geluid.

Aan de voorzijde van de machine bevindt zich een houder voor het inspannen van een schaatsklem voor rechte schaatsen of voor een klem voor schaatsen die met een holprofiel moeten worden uitgevoerd. De "allrounder" is geautomatiseerd voor rechte schaatsen, waardoor de schaats zich automatisch langs de schuurband beweegt en geslepen wordt. Bovendien kan de slijpsnelheid nog naar wens worden ingesteld. Het slijpresultaat is zuiver, glad en strak.

Voor de hardere schaatsen boven 64 Rc, zijn CBN-schuurbanden leverbaar, zodat ook deze schaatsen probleemloos geslepen kunnen worden.

 

Top

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2019 Slijp IJmuiden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel